Diefstal en verduistering

Diefstal van gelden, goederen uit de bedrijfsvoorraad of zelfs eigendommen van medewerkers, is een veel voorkomend en zeer ongewenst fenomeen binnen bedrijven en instellingen. Niet alleen ondervindt een organisatie hierdoor grote financiële schade, maar ook de sfeer op de werkvloer wordt negatief beïnvloed. Medewerkers die elkaar met argusogen bekijken en misschien wel met een beschuldigende vinger wijzen naar een persoon, misschien wel de verkeerde persoon, kan een onwerkbare situatie creëren.

Wanneer werkgevers met hun probleem bij de reguliere opsporingsinstanties aankloppen, krijgen ze vaak niet de gewenste antwoorden.

PRIO Bedrijfsrecherche B.V. kan u in deze gevallen uitstekend van dienst zijn.

Wij verrichten op discrete wijze onderzoek waarbij de onderzoeksstrategie uitgebreid met u wordt besproken.

Om onze bevindingen te kunnen onderbouwen, maken wij veelal gebruik van heimelijk geplaatste camera’s en observaties. Door het interviewen van getuigen en betrokkenen zullen wij trachten de onderste steen boven te krijgen . Onze bevindingen en onderzoeksresultaten worden te allen tijde vastgelegd in een onderzoeksrapport en zoveel mogelijk ondersteund met foto- en/of filmmateriaal.

Het onderzoeksrapport kan worden gebruikt in een eventuele arbeidsrechtelijke- en/of juridische procedure.

Door het laten instellen van een (intern) onderzoek, geeft u aan uw medewerkers een duidelijk signaal af: Diefstal wordt door u niet getolereerd!

Wilt u meer weten over het onderzoeken van (interne) diefstallen? Wanneer u contact met ons opneemt, maken we graag een vrijblijvende afspraak met u.