Bedrijfsrecherche

Wanneer u PRIO Bedrijfsrecherche inschakelt, heeft u waarschijnlijk te maken met ongewenste zaken op de werkvloer die u zo snel en discreet mogelijk opgelost wilt zien.

Hierbij valt te denken aan diefstal, fraude met facturen of declaraties, oneigenlijk ziekteverzuim of een buitendienstmedewerker waarvan u vermoedt dat deze zijn kilometer- en urenverantwoording niet geheel volgens  waarheid invult.

Bij ons bent u aan het goede adres om uw vermoedens nader te laten onderzoeken.

Niet alleen ondernemers met problemen op de werkvloer kunnen bij ons terecht. Het gebeurt steeds vaker dat verhuurders van woningen, zoals wooncorporaties, een beroep op ons doen om een onderzoek in te stellen naar de financiële achtergrond van een potentiële huurder.

Helaas komt het geregeld voor dat een wooncorporatie te maken krijgt met een huurder die veel overlast veroorzaakt. Vooruitlopend op een eventuele uitzettingsprocedure, kunnen wij voor verhuurders in kaart brengen waaruit die overlast precies bestaat.

Wilt u weten wat PRIO Bedrijfsrecherche voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag in een vrijblijvend gesprek te woord.